OPIS PROIZVODA

 

Presvlaka:

Presvlaka se skida: :Gornji sloj izradjen je od rastegljivog platna specijalno propustljivog 100%PES.Donji sloj od rastegljivog platna sir.sastava 100% PES-sa srebrnim nitima.štepan sa 200 g/m2 PES vatom i netkanim platnom 30 g/m2..Presvlaka je zatvorena PVC zip zatvaračem.

Ispuna:

Ispuna je napravljena od specijalnih vrsta sunđera,razlicite gustine i svojstava.Centralni sloj madraca čini 12 cm sunđera gustine 32 kg/m3 pojačanog elasticiteta,sa donje strane nalazi se 3 cm HR pene gustine 30 kg/m3 ,a sa gornje strane 3 cm HR pene gustine 30 kg/m3 i memory pena gustine 50 kg/m3 debljine 5 cm.

UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE I TOLERANCIJE

 

Uputstvo za upotrebu:

Madrac je obavezno rotirati tri do četiri puta godišnje radi provetravanja ,podjednakog opterećenja kao i što dužeg trajanja
Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m,preporučena vlažnost vazduha ispod 75%
Dozvoljeno je mašinsko pranje presvlake do 30 stepeni celzijusa,zabranjeno sušenje u mašini za sušenje veša
Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla
Pravi efekat udobnosti se postiže na temperaturama od 15 do 30 stepeni

Tolerancija:

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm
Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm

 

SERTIFIKATI I KVALITET

Sva platna su testirana nemačkim Oeko – Tex Standard-om koji podrazumeva da ne sadrže materije štetne po ljudsko zdravlje.

U saradnji sa najvećim i najkvalitetnijim proizvodjačem platna za madrace na svetu “Boyteks” ovaj proizvod je napravljen pomoću premijum Boyteks platna.

Kvalitet kontrolisao Jugoinspekt Beograd – Uverenje o kvalitetu br. 4163