TiN madraci su proizvodno preduzeće osnovano jula 2008. god. Osnovna delatnost je proizvodnja dušeka, kreveta i pomoćne opreme za spavanje (jastuci, naddušeci, štep deke…). Fabrika se nalazi u Preljini kod Čačka, 400 m od magistralnog puta Beograd – Čačak.

Investirajući u najsavremeniju opremu za proizvodnju dušeka, prateći najsavremenija dostignuća u oblasti zdravog spavanja, postavljajući visoke kriterijume u pogledu kvaliteta proizvoda stvoreno je prepoznatljivo ime koje je sinonim za kvalitet. Misija TiN madraca je da u savremenom načinu života zadovolji potrebu ljudi za kvalitetnim snom. To postižemo kvalitetom, velikim asortimanom, dugim garantnim rokovima, dobrim postprodajnim servisom, praćenjem najsavremenijih trendova u oblasti spavanja. Vizija TiN madraca je da krajnjim korisnicima, preko naše prodajne mreže, ponudimo najsavremeniju opremu za spavanje koja je usklađena sa najvišim evropskim standardima.

Proizvodi se preko 46 različitih vrsta proizvoda u širokom dijapazonu specijalnih tkanina. Sarađujemo sa preko 100 prodajnih mesta u zemlji i inostranstvu, imamo preko 30 inostranih dobavljača i sa svima gradimo i održavamo partnerske odnose. Naše trajno opredeljenje je konstantno raditi na kvalitetu svih segmenta savremenog poslovanja!