Štep deka V

 

*Materijal tretiran Aloe Verom
*Vrhunska toplotna izolacija
*Punjenje 400gr/m2 silikonizirani PES
*Lak za održavanje
*Izdržava veoma veliki broj pranja
*Savremeni materijal

OPIS PROIZVODA

 

Presvlaka:

Presvlaka je izrađena od dvostrano štepanog rastegljivog platna sir.sastav 100 % PES tretiranog Aloe verom,štepana silikoniziranom PES vatom gustine 400 g/m2. Zatvorena je paspul trakom.

Ispuna:

Ispuna je sačinjena od silikonizirane PES vate gustine 400g/m2.

UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE I TOLERANCIJE

 

Uputstvo za upotrebu:

Pre upotrebe štep deku izvaditi iz vreće , protresti je i ostaviti da odstoji sat vremena kako bi povratila svoj prirodni oblik.Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m,preporučena vlažnost vazduha ispod 75%.Dozvoljeno je mašinsko pranje i sušenje do 40 stepeni.Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla

Tolerancija:

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm.Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm

 

SERTIFIKATI I KVALITET

Sva platna su testirana nemačkim Oeko – Tex Standard-om koji podrazumeva da ne sadrže materije štetne po ljudsko zdravlje.

U saradnji sa najvećim i najkvalitetnijim proizvodjačem platna za madrace na svetu “Boyteks” ovaj proizvod je napravljen pomoću premijum Boyteks platna.

Kvalitet kontrolisao Jugoinspekt Beograd – Uverenje o kvalitetu br. 4163