OPIS PROIZVODA

 

Presvlaka:

Presvlaka se skida i izrađena je od rastegljivog platna sir.sastava 100% PES protkanog srebrnim nitima-.Štepana sa 200 g/m2 PES vatom netkanim platnom 30 g/m2 i piling sundjerom 5mm gustine 20kg/m3.Na obod dušeka je našiveno specijalno 3D platno radi ventilacije.Presvlaka je zatvorena PVC zip zatvaračem .

Ispuna:

Sačinjena je od tri sloja sunđera različite specifične gustine i svojstava..Centralni sloj madraca čini 12 cm specijalno profilisane HR pene gustine 38 kg/m3 ,sa obe strane centralnog sloja nalazi se po 4 cm HR pene gustine 35 kg/m3..

UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE I TOLERANCIJE

 

Uputstvo za upotrebu:

Madrac je obavezno okretati tri do četiri puta godišnje radi provetravanja ,podjednakog opterećenja gornjeg i donjeg dela kao i što dužeg trajanja
Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m,preporučena vlažnost vazduha ispod 75%
Dozvoljeno je mašinsko pranje presvlake do 30 stepeni celzijusa,zabranjeno sušenje u mašini za sušenje veša
Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla

Tolerancija:

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm
Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm.

SERTIFIKATI I KVALITET

Sva platna su testirana nemačkim Oeko – Tex Standard-om koji podrazumeva da ne sadrže materije štetne po ljudsko zdravlje.

U saradnji sa najvećim i najkvalitetnijim proizvodjačem platna za madrace na svetu “Boyteks” ovaj proizvod je napravljen pomoću premijum Boyteks platna.

Kvalitet kontrolisao Jugoinspekt Beograd – Uverenje o kvalitetu br. 4163