Rosa V


Nazad
  • • Najekskluzivniji proizvod u klasi •
  • • Mešavina PES kuglica i pahulja •

Garantni rok

6 meseci

Više o cenama i dimenzijama
tin madraci duseci dusek jastuk rosa v

Opis proizvoda

Presvlaka:

Presvlaka se skida izrađena je od rastegljivog štepanog platna sir.sastava 100 % Polyester. Štepana sa PES vatom 200 g/m2 i rastegljivom mrezicom gustine 70 g/m2. Presvlaka je zatvorena PVC zip zatvaračem.

Ispuna:

Ispuna je sačinjena od mešavine PES kuglica 60 % i pahulja od standardnog sunđera gustine 25 kg/m3, 40 %. Ova smeša spakovana je u fiksnu navlaku od netkanog platna gustine 30 g/m2.

Uputstvo za korišćenje, tolerancije i uslovi garancije

Uputstvo za upotrebu:

Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m, preporučena vlažnost vazduha ispod 75%. Zabranjeno je mašinsko pranje celog proizvoda.

Tolerancija:

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm. Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm.

Uslovi garancije:

Garancija proizvoda se ne priznaje ako se proizvod ne koristi prema uputstvu.

Sertifikati i kvalitet

Sva platna su testirana nemačkim Oeko - Tex Standard-om koji podrazumeva da ne sadrže materije štetne po ljudsko zdravlje.

U saradnji sa najvećim i najkvalitetnijim proizvodjačem platna za madrace na svetu "Boyteks" ovaj proizvod je napravljen pomoću premijum Boyteks platna.

Kvalitet kontrolisao Jugoinspekt Beograd - Uverenje o kvalitetu br. 4163.