Romansa N


Nazad
  • • Ekonomski najpristupačniji proizvod u klasi •
  • • Optimalno opuštanje tela •
  • • ALOE VERA •

Debljina dušeka

20 cm

Garantni rok

3 godine

Više o cenama i dimenzijama
tin madraci duseci dusek romansa n
tin madraci duseci dusek romansa n

Opis proizvoda

Presvlaka:

Presvlaka se skida i izrađena je od rastegljivog platna sir.sastava 100% Polyester. Štepana sa 200 g/m2 PES vatom i netkanim platnom 30 g/m2. Presvlaka je zatvorena sa PVC zip zatvaračem.

Ispuna:

Ispuna je napravljena od džepičastog jezgra visine 14 cm, flah sa obe strane i gustinom opruga vecom od 225 kom/m2, svaka opruga je posebno obložena u netkano platno, gustine 70 g/m2. Sa obe strane džepičastog jezgra fiksirano je netkano platno gustine 70 g/m2. Sa gornje i donje strane nalazi se HR pena gustine 30 kg/m3 debljine 2 cm, a sa bočnih strana sundjer gustine 25kg/m3 debljine 6 cm. Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom (nije štetan po ljudsko zdravlje), koji je proizveden u EU.

Uputstvo za korišćenje, tolerancije i uslovi garancije

Uputstvo za upotrebu:

Dušek je obavezno okretati tri do četiri puta godišnje radi provetravanja, podjednakog opterećenja gornjeg i donjeg dela kao i što dužeg trajanja. Prilikom okretanja, premeštanja i transporta, dušek ne presavijati i ne uvijati. Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m, preporučena vlažnost vazduha ispod 75%. Dozvoljeno je mašinsko pranje presvlake do 40 stepeni. Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla.

Tolerancija:

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm. Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm.

Uslovi garancije:

Garancija proizvoda se ne priznaje ako se dušek koristi na letvičastoj podlozi čiji je razmak letvica veći od 5 cm i ako svaka letvica nije fiksirana ili na ravnoj površini koja nema adekvatno izbušene otvore za ventilaciju (približno 20% površine dušeka).

Sertifikati i kvalitet

Sva platna su testirana nemačkim Oeko - Tex Standard-om koji podrazumeva da ne sadrže materije štetne po ljudsko zdravlje.

U saradnji sa najvećim i najkvalitetnijim proizvodjačem platna za madrace na svetu "Boyteks" ovaj proizvod je napravljen pomoću premijum Boyteks platna.

Kvalitet kontrolisao Jugoinspekt Beograd - Uverenje o kvalitetu br. 4163.