Posejdon V


Nazad
  • • Pojačana tvrdoća ispune •
  • • Veoma udobna dodirna površina •
  • • Izuzetna prozračnost •

Debljina dušeka (+/- 1cm)

24 cm

Garantni rok

7 godina

Više o cenama i dimenzijama
tin madraci duseci dusek posejdon v

Opis proizvoda

Presvlaka:

Presvlaka je fiksna, izrađena je od platna sir. sastava 37,00% PES ; 63,0% Pamuk štepana sa 200 gr PES vatom .netkanim platnom 30 gr/m2 i piling sunđerom 5mm gustine 20kg/m3.

Ispuna:

Sačinjena je od žičanog jezgra Bonneli visine 14 cm. Promer žice 2,2 mm, flah sa obe strane i gustinom opruga većom od 115 kom/m2. Sa obe strane jezgra fiksiran je 1000 g/m2 termofilc. Unutrašnjost jezgra je takođe ojačana kajlama sunđera gustine 20 kg/m3, visine 12,5 cm, debljine 4 cm . Kompletno jezgro obloženo je sa gornje i donje strane sunđerom gustine 32 kg/m3 pojačanog elasticiteta debljine 3 cm, sa bočnih strana sunđerom gustine 30 kg/m3 debljine 6 cm. Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom (nije štetan po ljudsko zdravlje), koji je proizveden u EU.

Uputstvo za korišćenje, tolerancije i uslovi garancije

Uputstvo za upotrebu:

Dušek je obavezno okretati tri do četiri puta godišnje radi provetravanja, podjednakog opterećenja gornjeg i donjeg dela kao i što dužeg trajanja. Prilikom okretanja, premeštanja i transporta, dušek ne presavijati i ne uvijati. Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m,preporučena vlažnost vazduha ispod 75%. Zabranjeno je mašinsko pranje presvlake. Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla.

Tolerancija:

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm. Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm.

Uslovi garancije:

Garancija proizvoda se ne priznaje ako se dušek koristi na letvičastoj podlozi čiji je razmak letvica veći od 5 cm i ako svaka letvica nije fiksirana ili na ravnoj površini koja nema adekvatno izbušene otvore za ventilaciju (približno 20% površine dušeka).

Sertifikati i kvalitet

Sva platna su testirana nemačkim Oeko - Tex Standard-om koji podrazumeva da ne sadrže materije štetne po ljudsko zdravlje.

U saradnji sa najvećim i najkvalitetnijim proizvodjačem platna za madrace na svetu "Boyteks" ovaj proizvod je napravljen pomoću premijum Boyteks platna.

Kvalitet kontrolisao Jugoinspekt Beograd - Uverenje o kvalitetu br. 4163.