Posejdon S


Nazad
  • • Pojačana tvrdoća •
  • • Udobna dodirna površina •
  • • Povećana prozračnost •

Debljina dušeka (+/- 1cm)

22 cm

Garantni rok

5 godina

Više o cenama i dimenzijama
tin madraci duseci dusek posejdon s

Opis proizvoda

Presvlaka:

Presvlaka je fiksna, obod dušeka je izrađen od teget platna sir. sastava 40,0% PES ; 60,0%PP. Gornja plahta izrađena je od platna sir. sastava 63,0% Pamuk;37,0% PES. Donja plahta izrađena je od platna sir. sastava 54,0% PES;46,0% PP štepano sa 200 gr/m2 PES vatom i netkanim platnom 30 gr/m2.

Ispuna:

Sačinjena je od žičanog jezgra Bonneli visine 14 cm, promer žice 2,2 mm i gustinom opruga većom od 115 kom/m2 pojačane tvrdoće. Sa obe strane jezgra fiksiran je 1000 g/m2 termofilc. Kompletno jezgro obloženo je: sa gornje strane sunđerom gustine 32 kg/m3 debljine 3cm , sa donje strane HR penom gustine 35kg/m3 debljine 2 cm, sa bočnih strana debljine 6 cm gustine 25kg/m3. Ispuna ima tvrđu i mekšu stranu (zimsku i letnju stranu). Kompletna ispuna je lepljena ekološkim lepkom (nije štetan po ljudsko zdravlje), koji je proizveden u EU.

Uputstvo za korišćenje, tolerancije i uslovi garancije

Uputstvo za upotrebu:

Dušek je obavezno okretati tri do četiri puta godišnje radi provetravanja, podjednakog opterećenja gornjeg i donjeg dela kao i što dužeg trajanja. Prilikom okretanja, premeštanja i transporta, dušek ne presavijati i ne uvijati. Proizvod ne sme biti izložen direktnom sunčevom svetlu kao i izvorima toplote bližim od 1 m,preporučena vlažnost vazduha ispod 75%. Zabranjeno je mašinsko pranje presvlake. Za čišćenje proizvoda koristiti mlaku vodu ili isključivo sredstva za održavanje mebla.

Tolerancija:

Dozvoljena zaostala deformacija po upotrebnoj površini je 1,5 cm. Dozvoljeno odstupanje u dimenzijama po dužini je +/- 1,5cm, po širini +/- 1 cm, po debljini +/- 1cm.

Uslovi garancije:

Garancija proizvoda se ne priznaje ako se dušek koristi na letvičastoj podlozi čiji je razmak letvica veći od 5 cm i ako svaka letvica nije fiksirana ili na ravnoj površini koja nema adekvatno izbušene otvore za ventilaciju (približno 20% površine dušeka).

Sertifikati i kvalitet

Sva platna su testirana nemačkim Oeko - Tex Standard-om koji podrazumeva da ne sadrže materije štetne po ljudsko zdravlje.

U saradnji sa najvećim i najkvalitetnijim proizvodjačem platna za madrace na svetu "Boyteks" ovaj proizvod je napravljen pomoću premijum Boyteks platna.

Kvalitet kontrolisao Jugoinspekt Beograd - Uverenje o kvalitetu br. 4163.